Rólunk - ForGarden

Áruházunkat azoknak a kertet, virágokat, lakberendezést kedvelő embereknek hoztuk létre, akik nyitottak az internet nyújtotta vásárlás előnyeinek kihasználására. Valamint kedvelik az újdonságokat, az új trendeket anyagokat-megoldásokat. Ha oldalunkat látogatja, biztosan a legújabb kínálattal, különböző gyártók az aktuális trendeket követő termékeivel találkozhat.

Forgarden szolgáltatások lakossági és vállalati ügyfeleknek.

Az általunk kínált szolgáltatásokat az egyedi igények formálják-alakítják-tökéletesítik. Hiszen minden megrendelőnek vannak saját elképzelései, amit rugalmasan kell kezelni. Például: rendszeres igény irodaházaknál a munkaidő utáni beültetés, vagy színházaknál az éjszakai munkavégzés. Lakossági ügyfeleink körében kedvelt szolgáltatás a súlykorlát nélküli szállítás. A teljesen koszmentes, beültetett balkonládák házhoz szállítása. A lehető legrugalmasabb szállítási rendszerünk, mindenkinek nyújt megfelelő időpontot. Dísznövények beszerzése az adott tér klímájának figyelembevételével, szaktanácsadással. Megfelelő minőségi edényválasztás, valamint komplett kitelepítés.

Vállalati ügyfeleink számára biztosítjuk az akár aznapi szállítást a kért szolgáltatással. Széles termékkörrel, 20 év tapasztalatával és sok elégedett megrendelővel biztosítjuk szolgáltatásaink magas minőségét. Referenciáink között Világcégek, valamint Magyar vállalkozások-Állami intézmények-Egyetemek Színházak mellett lakossági ügyfelekkel is Büszkélkedhetünk. Megrendelőink számára a legelőnyösebb megoldásokat keressük.

Vezető Európai márkák Világraszóló kínálata:

Lechuza - ForGarden
Euro plast - ForGarden
Elho - ForGarden
Plust Collection - ForGarden
Scheurich - ForGarden