Rólunk - ForGarden

Áruházunkat azoknak a kertet, virágokat, lakberendezést kedvelő embereknek hoztuk létre, akik nyitottak az internet nyújtotta vásárlás előnyeinek kihasználására. Valamint kedvelik az újdonságokat, az új trendeket anyagokat-megoldásokat. Ha oldalunkat látogatja, biztosan a legújabb kínálattal, különböző gyártók az aktuális trendeket követő termékeivel találkozhat.

Bizonyára Önök számára is ismert, hogy 2020. március 4-én regisztrálták az első COVID-19 (koronavírussal) fertőzött személyeket Magyarországon. Cégünk, a lehetőségekhez mérten minden óvintézkedést megtesz a megelőzés szempontjából. Futárjaink kesztyűben (akár maszkot is viselhetnek) dolgoznak, az autókat folyamatosan fertőtlenítjük. A sikeres megelőzés érdekében számítunk az Önök segítségére és együttműködésére. A futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek! A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő. Csomagfelvétel esetén a futárok maximum 5 percet várakozhatnak zárt légtérben, amennyiben van rá mód, a szabadban adják át a csomagokat. A küldemények kézbesítési határideje kitolódhat. Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a Nemzeti Népegészségügyi Központ korlátozásokat vezetne be egyes települések tekintetében, abban az esetben adott településeken cégünk nem tudja vállalni sem a küldemények kézbesítését, sem az árufelvételi szolgáltatásokat. Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Forgarden szolgáltatások lakossági és vállalati ügyfeleknek.

Az általunk kínált szolgáltatásokat az egyedi igények formálják-alakítják-tökéletesítik. Hiszen minden megrendelőnek vannak saját elképzelései, amit rugalmasan kell kezelni. Például: rendszeres igény irodaházaknál a munkaidő utáni beültetés, vagy színházaknál az éjszakai munkavégzés. Lakossági ügyfeleink körében kedvelt szolgáltatás a súlykorlát nélküli szállítás. A teljesen koszmentes, beültetett balkonládák házhoz szállítása. A lehető legrugalmasabb szállítási rendszerünk, mindenkinek nyújt megfelelő időpontot. Dísznövények beszerzése az adott tér klímájának figyelembevételével, szaktanácsadással. Megfelelő minőségi edényválasztás, valamint komplett kitelepítés.

Vállalati ügyfeleink számára biztosítjuk az akár aznapi szállítást a kért szolgáltatással. Széles termékkörrel, 20 év tapasztalatával és sok elégedett megrendelővel biztosítjuk szolgáltatásaink magas minőségét. Referenciáink között Világcégek, valamint Magyar vállalkozások-Állami intézmények-Egyetemek Színházak mellett lakossági ügyfelekkel is Büszkélkedhetünk. Megrendelőink számára a legelőnyösebb megoldásokat keressük.

Vezető Európai márkák Világraszóló kínálata:

Lechuza - ForGarden
Euro plast - ForGarden
Elho - ForGarden
Plust Collection - ForGarden
Scheurich - ForGarden